‘Lekken WikiLeaks is deel van complot’

De duizenden gelekte diplomatieke documenten op WikiLeaks zijn hartstikke nep. Sterker: Heel Wikileaks is bedacht door de Amerikaanse regering en WikiLeaks-oprichter Julian Assange is een geheim agent. Amerika zou de nep-documenten zelf hebben gepubliceerd om zo een excuus te hebben om Korea en Iran binnen te vallen en de waarheid achter 9/11 in de doofpot te stoppen.

Klokkeluider van deze complottheorie is journalist Micha Kat, hij somt op zijn website tien redenen op waarom het laatste lek van WikiLeaks één grote hoax is.

Kat noemt het moment waarop de documenten naar buiten wordt gebracht wel erg toevallig:  “Juist nu de wereld ten onder dreigt te gaan aan een totale crisis en van alle kanten wordt gespeculeerd op oorlogen (Iran, Korea) komen opeens deze hypergevoelige documenten los.” Volgens Kat brengen de documenten de VS geen schade toe maar bieden ze juist argumenten om een oorlog te beginnen: Zo staat er in de documenten dat 9/11 geen conspiracy was en dat Osama Bin Laden nog in leven is. Deze standpunten liggen in het verlengde met die van de VS.


Assagne is geheim agent?
Ook vindt Kat de persoonlijke geschiedenis van Wikileaks-baas Assange erg verdacht. Over zijn voorgeschiedenis is enkel bekend dat hij met zijn ouders over de wereld zou hebben rondgezworven, en op 37 scholen heeft gezeten. “Dit maakt het vrijwel onmogelijk zaken uit zijn verleden te checken. Dit alles wijst op een ‘sort of’ geheim agent. Wat geloof jij?

Wikileaks een hoax?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Lekken WikiLeaks is deel van complot’

  1. Mike Brouwer

    Hahahaha! Jullie zijn niet goed bij je hoofd en super paranoia.. Maar goed. De poll is echt geweldig, de keuze uit 2 onwaarheden. Dat zegt al genoeg over de inhoud van deze site dacht ik. Dream on people, wikileaks is echt en wel degelijk een probleem voor veel landen.

      /   Reply  / 
    1. Jan Bierdrinker

      Dit blog is geweldig. Het is alleen dat sommige reageerders al hun recentie beginnen door om hun cheneigen schrijfsels te gaan lachen (het zgn Hahahaha!-syndroom); en dat zegt al genoeg over de inhoud van deze hersenpannen boven een verder tevens nutteloos lichaam.

        /   Reply  / 
  2. johan

    proost jan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>